Avantgardet + St Jimi Sebastian Cricketclub

Nybro-Sandviken möts för en magisk kväll i Sandviken! 🔥 Vi är glada över att Avantgardet ännu än gång kommer till bruket för att dela och ta bort våran ångest för en kväll. Då vi tillsammans få svettas och sjunga ut vårt tvivel,hopp och kärlek. ❤️

Kvällen blir ju inte sämre av att den öppnas av ett av våra favoritband som trots kopplingar till Sandviken och oss, knappt har stått på våran scen. Men vilken av avslutning på detta år med @avantgardet_bandet och @st.jimisebastiancricketclub 10 december på kungen. ⭐️


AVANTGARDET
På drygt två år gick Avantgardet från att vara helt okända killar från Nybro med musikerdrömmar till att bli ett av Sveriges mest hyllade, omtalade och älskade band, både på skiva och live. Sedan debuten 2016 har bandet hunnit släppa fyra fullängdare, göra hundratals spelningar, erhållit tre Grammisnomineringar samt har sångaren och frontpersonen Rasmus Arvidsson tilldelats pris från SKAP som årets textförfattare för sina socialrealistiska skildringar.

Med både skivor och spelningar som toppat årsbästalistor fullbordades Rasmus Arvidssons resa med Avantgardet från nedgången missbrukare till hyllad artist på mindre än tre år. Med en resa som gjorts helt utan skivbolag eller stöd från branschen har bandet vuxit fram och funnit en plats ändå, mycket tack vare kärlek från sin hängivna publik och unika samarbeten med kreatörer som Jocke Åhlund, Björn Olsson, Pelle Gunnerfeldt, Henrik Schyffert, Peter Birro och El Perro del Mar.Den kreativa kraft som tagit form runt Avantgardet har förmodligen sin förklaring i den genuina kärlek, ärlighet, dedikation och glädje som bandet förmedlar tillsammans med sin publik.


ST. JIMI SEBASTIAN CRICKETCLUB
ST. JIMI SEBASTIAN CRICKET CLUB från Stockholm, men med rötter i Gästrikland och Sandviken har i media beskrivits som Indie/Mod/Casual eller en spännande blandning av The Jam, The Clash samt även lugnare akter som Leonard Cohen. Stjärnproducenten Shellback har också nämnt Arcade Fire som referens. Bandet drivs av Jimi Sebastian, uppvuxen i Sandviken men med Engelskt påbrå vilket avspeglas i både musik och text där det socialrealistiska narrativet ofta har en framträdande roll. De har nyligen släppt två hyllade singlar och tidigare tre EP:s, ett fullängdsalbum, spelat på klubbar och festivaler i Sverige och gjort två Englandsturnéer. SJSCC är inte ett av landets största band men växer i konstant popularitet och är av vissa ansett som en av de bästa liveakterna vi har.
.
.
BLI MEDLEM!
Gå på konserter till medlemspris under ett år!

Registrera dig som medlem via appen Cardskipper.
Du kan göra det via hemsidan: https://apply.cardskipper.se/wxlf
Du kan också scanna qr koden nedan:

Ladda sedan hem appen, få ditt medlemskort och ta del av nyheter och evenemang direkt i appen! Du kan också logga in via hemsidan: https://member.cardskipper.se/Welcome

OBS!
Registrera ditt medlemskap innan spelningen! Du måste kunna visa upp medlemskortet (som du når via appen) i dörren när du betalar ditt inträde. Om du inte gör det får du betala fullpris.

Om du inte har Smartphone:
Registrera dig via datorn på länken: https://apply.cardskipper.se/wxlf
Skicka sedan ett mail till oss: backbeatbolaget@backbeatbolaget.se och berätta att du har blivit medlem men ej har en smartphone så löser vi det.